Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Valokuvauskilpailu!

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Tue Jul 14, 2020 11:43

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Valokuvauskilpailu!
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 20:36 
Offline

Joined: Mon Jul 09, 2007 08:55
Posts: 82
Nyt jokaisella on mahdollisuus osallistua valokuvauskilpailuun ja voittaa Etelä-Suomen bouldertopo!

Etsimme erityisen onnistuneita kuvia boulderoinnista Suomessa ja etenkin Etelä-Suomessa. Kuvat voivat olla fiilistelyä, kunnon kränkkäystä tai vaikka maisemia kiviltä. Kymmenen parasta voittaa uuden bouldertopon! Kuvat tulee lähettää 30.9. mennessä osoitteeseen esbouldertopo@gmail.com. Laittakaa mukaan kiipeilijän nimi, tiedot reitistä/tilanteesta sekä valokuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Kilpailuun voi osallistua kaikilla boulderaiheisilla kuvilla ja yksi henkilö voi lähettää useampiakin kuvia. Kai niitä palkintojakin voi voittaa useampia, jos on erityisen näppärä kuvaaja? Korostetaan vielä, että emme etsi topokuvia kivistä vaan valokuvia boulderoinnista ja kaikesta muusta boulderointiin liittyvästä. Kuvat voivat olla myös vanhempia otoksia ja miltä vuodenajalta tahansa. Tässä kisassa ei haittaa, vaikka kuva(t) on jo julkaistu jossain muualla, kunhan lähettäjä vain omistaa tekijänoikeudet.

Ehtona kisaan osallistumisessa on se, että voimme käyttää kisaan lähetettyjä kuvia uudessa topokirjassa. Jos kuva päätyy kirjaan, julkaisemme tottakai myös kiipeilijän nimen, kuvauksen reitistä ja tilanteesta sekä kuvaajan nimen. Otamme erikseen yhteyttä voittajiin ja kaikkiin, joiden kuvia käytämme kirjassa. Voittajien nimet julkaistaan myös sloupissa.

Jos joku haluu osallistua ennen digiaikaa otetuilla kuvilla, niin eiköhän sekin saada jotenkin järjestettyä!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Valokuvauskilpailu!
PostPosted: Thu Sep 27, 2012 08:04 
Offline

Joined: Mon Jul 09, 2007 08:55
Posts: 82
Jatkoimme kilpailuaikaa lokakuun loppuun. Kaikilla on siis vielä hyvä mahdollisuus osallistua kisaan, auttaa uuden topon tekemisessä ja voittaa ilmaiskappale!

Parhaat boulderkuvat suomen bouldereilta siis 31.10. mennessä osoitteeseen esbouldertopo@gmail.com. Laittakaa mukaan kiipeilijän nimi, tiedot reitistä/tilanteesta sekä valokuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Terveisin
Tomi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Valokuvauskilpailu!
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 14:18 
Offline

Joined: Mon Jul 09, 2007 08:55
Posts: 82
Tervehdys kaikille ja onnittelut voittajille!

Kisaan lähetettiin lopulta yli 50 erittäin laadukasta valokuvaa ja voittajien valitseminen oli vaikeaa. Linkkasin alle parhaat kuvat ja lyhyen esittelyn niistä. Palkinnot toimitetaan keväällä. Parhaat kuvat pääsevät myös näyttelyyn Konalaan, missä niitä kelpaa käydä ihailemassa!

Erityismaininnan ansaitsevat Paavo Ikonen ja Olli Antikainen, jotka lähettivät useampia hyviä kuvia molemmat. Päätimme palkita molemmat miehet kahdella kirjalla.

Jos joku haluaa vielä lähetää omia otoksiaan topoa kuvittamaan, osoite on vanha tuttu esbouldertopo@gmail.com. Olisi kiva saada lisää kuvia etenkin Liljendalista ja Lappnorista!

update: Hämeenlinnan seudulta ja kirkkonummelta tulikin jo kuvia. Kiitos lähettäjille!


.tomi

Kuvaaja: Christopher Helle. Kuva: Leevi Toratti Supermartikaisella, Grottan.
Image


Kuvaaja: Enni Vallivaara. Kuva: Jeremias Hurtig ja Koivusaaren kivi
Image


Kuvaaja: Jonne Vaahtera. Kuva: Vesa Nissinen Pihlajamäellä.
Image


Kuvaaja: Jussi Takkinen. Kuva: Ville Malinen, PlanB E75:lla vuonna 2004. Visa Malinen spottaamassa.
Image


Kuvaaja: Katja Bohm. Kuva: Tommi Rytinki, Pop the Glock, Kasviken. Katselijana Mikko Hannuniemi
Image


Kuvaaja: Mikko Setälä. Kuva: Varjo Kellomäen boulderilta.
Image


Kuvaaja: Olli Antikainen. Kuva: Felix Damski ja Janne Mäntyniemi E75:lla.
Image


Kuvaaja: Olli Antikainen. Kuva: Jussi Leskinen, Humanoidi, Jero
Image


Kuvaaja: Olli Antikainen. Kuva: Niini Vartia, Aamunavaus, Gunnarsklint.
Image


Kuvaaja: Paavo Ikonen. Kuva: Sami Romppainen projektillaan Kuopiossa
Image


Kuvaaja: Paavo Ikonen. Kuva: mr x, Unusual Suspect, Myllis
Image


Kuvaaja: Ville Fagerholm. Kuva: Anssi Venho, Under the Radar, Pihlajasaari.
Image


edit: nimiä korjattu ja paikkalistaa päivitetty.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group