Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Lualan avajaiset

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Fri Dec 06, 2019 13:25

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 16, 2003 11:51 
Offline

Joined: Sat Dec 22, 2001 02:00
Posts: 391
Location: Helsinki / Vaasa
Vaasan poulderi luala on nyt sit valmis.
Eikä kestäny kuin pari vuotta... Mutta nyt on kattolevyt, valot jne. paikallaan. Eli vaasassa on lämmin reenipaikka jopa talviaikanakin -uskomatonta.

Kisat/pikkujoulut/avajaiset pidettiin samaan aikaan kuin Kinkkupoulderit. Kisan voittajaksi väänti ansaitusti Rauman Pasi Sjöman kahden pisteen erolla Seinäjoen karjuun eli Mikkoon. Tyttöjen puolellakin oli jopa muutama kiipeäjä.

3,5:n tunnin kisan jälkeen kisat jatkui (lämpimällä!) saunalla ja uima-altaalla, minkä äärellä Samppa hoideltiin tyylillä tikattavaksi ja hammaslääkäriin. Vaasan veri ei vapise mutta virtaa kyllä ajoittain näemmä... Sauna oli lämmin seuran 10 vuotisen pikkujoulu historian aikana varmaankin ensimmäistä kertaa. Itse en ainakaan muista että edellisessä saunapaikassa olisi iltasella ollut kertaakaan lämmin kiuas. Tätä saunaa siis käytetään vastedeskin.

Vaasa vs. Pohjanmaa vesikoripallo oli silkkaa teurastusta missä meitä vaasan kukkakeppejä vietiin kuin rullaattoria alennusmyynnissä. Mutta voittohan ei ole niin tärkeää kuin vastustaja nöyryyttäminen ja siksi ottelua jatkettiin kunnes seinäjoki johti ainakin 10-1...

Drunken Master kisan pointsit meni ehdottomasti Janne N:lle, joka myöhemmin illalla ilmoitti että ei koskaan päässyt paariin -vaikka allekirjoittaneella on selvä(hkö) muistikuva Jannesta huutamassa kohteliaasti tiskillä "Tiukkaa! tiukhaa! hei -anna sitä tiukkaa!" Jannen kunto oli kohdallaan jo kahden tunnin "kisaamisen" jälkeen, ja Kim D:n tiukasta vastustuksesta huolimatta "peukku"-Janne kiskoi itsensä voittoon -molemmin käsin. Tyylipisteet kertyivät vielä seuraavana päivänä kun kuulimme että Janne oli hukannut housunsa.
Toinen pääkisaaja Kim sortui amatöörimäiseen virheeseen siirtymätaipaleella ja ei koskaan löytänyt baariin...

Reittejä itse kisassa oli reilut 30 mutta se näytti riittävän eron tekemiseen. Reitit ovat vielä kaikkien räplättävänä Lualassa ja pyydänkin, että niitä ei heti muutettaisi vaan käytettäisiin treenireittien vääntämiseen kisoista ylijääneitä otteita. Joita kyllä riittää.

Hyvää joulua kaikille.

Anssi<font size=-1>[ This Message was edited by: AnSsi on 2003-12-18 08:17 ]</font>


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group