Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Talvi kiipeily

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Mon May 25, 2020 16:49

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 19, 2001 22:26 
Offline

Joined: Wed Dec 19, 2001 02:00
Posts: 60
-- Posted by AnsSi on 4:28 pm on Dec. 11, 2001

Hilijaasta on täällä foorumissa...
Taitaa olla hesan päässä paljon katkeria tyyppejä tyrkyllä keiviinne? :smile: Rakka löpinät oikein lämmittää mieltä kun niitä lukee... Pienoista katkeruutta ihmisten kommenteissa havaittavissa.
Mutta se ei ollut aiheena vaan nää vaasan Boulderit. Oliko joku teistä käynyt siellä karpperö:n pojoispuolella kattelemassa paikkoja. Me olimme tutkimassa metsää ja löytyi ISOja kiviä. Heti ensimmäinen oli n.6m jättiläinen jossa ainakin 7 selkeää linjaa, ja ei ollut ainoa kokoisensa. Ongelmaksi saattaa koitua vaan se että alue on mökkitontteja, eli miltei joka kivelle pitää kysellä luvat erikseen (monet kivet ihan mökin pihassa). Pistää harkitsemaan mökin ostoa alueelta.

Onko siellä Kehä III sisällä pystynyt nyhertämään mitään ulkosalla (ei jääkiipeilyä)? Entä J-kylässä? Mellä on tässä suunnitteella että otetaan joku lämmin päivä ja mennään pilvilammen jäälle taasen kiipeämään Winter-only probleemat (noin 4 kpl joista yksi projekti)... Onko keivi muuten pystyssä? Viimeeksi kun mitään kuulin oli tilat lähteneet alta.

p.s: Tommylla ja sampalla pitäisi olla Suvilahden topo

Kaamosväsymyksestä kärsien

(Edited by AnsSi at 4:31 pm on Dec. 11, 2001)


(Edited by AnsSi at 4:32 pm on Dec. 11, 2001)

--------------------------------------------------------------------------------

-- Posted by Jarkko on 3:20 pm on Dec. 12, 2001

Rakassahan on aina ollut katkeraa väkeä, niiltä vain loppui hetkeksi kohteet kun LJK- ja mikstajutut oli loppuunkaluttu. Nyt ne ovat jostain syystä ottaneet SKEY:n itkunsa kohteeksi. Rakan kirjoittajista suurin osa tuskin edes tuntee yhtään kyseisen yhdistyksen jäsentä, mutta eihän se niitä hidasta. Kuka tuollaisia valittajia jaksaisi kestää minuuttia pidempään, edes netissä.

Täällä ei ole päässyt harrastamaan minkäänlaista ulkokiipeilyä. Jäitä ei juuri ole Helsinkiin vielä muodostunut ja kelit ovat olleet liian kylmät ja märät kiven kiipeämiseen. Teknoa kai voisi käydä kiipeämässä, jos sellaiseen väkertämiseen löytää intoa.

Joulu(loma)nodotusta!

--------------------------------------------------------------------------------

-- Posted by Samppa on 7:02 pm on Dec. 12, 2001

Oon pari kertaa juossut siellä karperöfjärdenin koillis- ja kaakkoisnurkassa. Kiviä on, maasto on syvältä ja jostain syystä hienoimmat blokit kasvaa lähellä rantaa eli tonteilla. Puskasta löytyy varmasti lisää. Se on iso metsä ja sieltä löytyy varmasti laatulinjojakin kunhan jaksaa samoilla. Ja samoillahan jaksetaan...

niin ja projekti on salaseura! kehittelevät salaisia boulderialueita ja puhis on soluttautunut etelänkin seuroihin...

--------------------------------------------------------------------------------

-- Posted by jmakinen on 12:36 pm on Dec. 14, 2001

Soluttautuminen oli pakollista kivien siirtämiseksi Mellunmäestä 28.7:lle. Soluttautuminen suoritettiin Geneven sopimuksen salaseuran puheenjohtajien soluttautumista käsittelevien dokumenttien mukaisesti.

Valitusoikeutta ei ole.

jmäkinen, pj
salaseura projekti ry


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group