Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Myyty: vaihdetaan tai myydään quarkit

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Wed Feb 19, 2020 19:13

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Myyty: vaihdetaan tai myydään quarkit
PostPosted: Mon Dec 31, 2007 20:08 
Offline

Joined: Tue Feb 19, 2002 02:00
Posts: 56
Olis halua vaihtaa charlet moser quarkit Nomiceihin. Hyvässä kunnossa olevat hakut ja terät sekä grip restit. Mukaan alkuperäiset leashit sekä varaterä. Leashit eivät ole klipattavaa mallia vaan sitä alkuperäistä tavaraa. Hakut ovat mallia vasara ja kaavin.

Varaterällä kiivetty yksi reitti eli käytetty paikoillaan mutta ei yhtään kulumajälkeä kärjessä ( ruuvien kohdalla näkyy paikoillaan käyttämienen ). Paikallaan olevia teriä viilattu, mutta edelleen hyvässä iskussa ja varaa teroittaa. Terillä ei ole kiivetty kertaakaan kiveä, mutta lyöty kuitenenki kiveen muutaman kerran.

Välipäivinä hakut oli nähtävillä korouomassa ja alustavasti jo vähän olin niitä myymässäkin mutta enemmän oli sellaista lämpimäkseni juttelua. Nyt kuitenkin ajatus on kypsynyt vaihtokuntoon.

Muita hakkuja ei kannata tarjota, en ole kiinnostunut, vaan itelle sopivat ovat jo löytyneet.

Jos kiinnostusta löytyy niin jpvierela ( ÄT )gmail.com tavoittaa.

Mieluiten vaihto mutta voisin jopa myydäkin tai ostaa pelkät nomicit. Vaihdossa voin vähän pistää väliä. Hakut ovat talven mittaan säännöllisesti korolla nähtävissä tai vaihtoehtoisesti oulussa.

Hakut myyty ja uudet tilattu!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group