Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Thaimaa kesäkuussa 06.

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Thu May 23, 2019 08:49

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Thaimaa kesäkuussa 06.
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 13:45 
Moi kaikille.

Yhdistetty loma/ boulderointimatka tiedossa.

Eli lennot akselille Helsinki-Bangkok-Helsinki on hommattu. Lähtö 1.6 ja paluu 27.6.

Onkohan ihmisiä samoihin aikoihin Thaimaaseen suuntaamassa?
Itse olen ensimmäistä kertaa suuntaamassa Aasiaan. Eurooppaa ja pohjoismaita on jo koluttu.

Parin päivän heitolla ei niin olisi väliä. Esim jos joku tulee hiukan myöhemmin niin parin päivän odotus Bangkokissa onnistuu kyllä.

Reittisuunnitelma on jokseenkin vasta hahmoteltu, ei lyöty lukkoon.
Bangkokista bussilla etelään, esim. Krabille. Siellä määrittelemätön aika. Sieltä sitten "ylöspäin" hissukseen kohti paluupäivää, niin että olis Bangkokissakin aikaa pari päivää ihmetellä. Krabillahan huhutaan olevan huimia boulderointi paikkoja. Mm reittejä suoraan merenpäällä ja aivan rantojen tuntumassa!

Itse olen 25-vuotias ihan katseenkestävä nuorimies tästä pääkaupunkiseudulta. Matkaan lähdetään avoimin mielin ilman turhaa stressiä ja liian tiukkoja suunnitelmia. Kiipeilykengät ja mankkapussi vaan tavaroihin mukaan.

Voihan sitä hengailla osan matkasta kimpassa ja sitten jos mieltymykset ja suunnitelmat ei osu kohdalle niin mennä osan reissusta oman mielen mukaan.

Onhan tässä aikaa vielä joten jos on intressejä niin maileja saa laittaa tulemaan ja meeting onnistuu myös. Stadissa mä joka päivä duunissa olen.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group