Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Irlannin boulderit

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Mon May 27, 2019 13:09

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Irlannin boulderit
PostPosted: Thu Jan 12, 2012 20:37 
Offline

Joined: Sun May 30, 2010 21:08
Posts: 12
Onko kellään kokemuksia Irlannin kivistä ? Ihan puhdasta kiipeilyreissua sinne tuskin kukaan tekee, mutta mukavan patikoinnin ohessa voisi muutaman murikankin topata. Sadekuurojen välissä tietysti.Tuli hommattua D.Flanaganin suht tuore topokirja(yli 700 probleemia+ hienot kuvat) ja siinä näyttäis olevan lupaavia sektoreita,maisemallisesti kauniissa ympäristössä esim.Wicklowin ja Corkin alue.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Irlannin boulderit
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 17:22 
Offline

Joined: Mon Feb 19, 2007 14:21
Posts: 25
Location: Hööki
Moi, tuli juuri kierrettyä vihreää saarta uudenvuoden tienoilla ja koetettiin välillä päästä kiipeämäänkin, mutta ei säiden suhteen käynyt kauhean hyvin.

Auton tarvitset suurimmalle osalle apajia. Dublinista Glendalough'n graniittikiville pääsee bussi/apostoli-yhdistelmällä ja Howthin vuorovesiluolaan (Ayton's cave, helmi!) pääsee paikallisjunalla - muutaman kilometrin joutuu edelleen kävelemään, mutta mikäs siinä, jos on sadetakki mukana.

Gap of Dunloe ja Black Valley tuli nähtyä: hienoja kiviä, mutta märkää oli ja märemmäksi meni. Olen tuota kiveä joskus kesällä koetellut helppoja trädireittejä vääntäessä ja ensiluokkaista, kovaa hiekkakiveä on. Doolin on kuulemma erinomainen apaja boulderointiin, mutta aallot löivät kiville asti kun käytiin katsomassa paikkaa. Derryrushin Chief oli ihan nätti kivi mutta kaipaisi kovasti enemmän trafiikkia, ettei sammaloituisi.

Mournesin graniitti on todella kauniin kitkaista, ja paikka on muutenkin maisemallinen - lähestymiset ovat pitkiä, joten onneksi kävely on nautittavaa. Tuollakin on tullut vain traditeltyä. Pohjois-puolella on julkinen liikenne toimii muuten paljon tasavaltaa paremmin.

Ilmoittelepa jos kaipailet vinkkejä jostain tietystä paikasta.

t. Reima


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group