Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Uusi seura Graniin

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Mon Jun 24, 2019 21:51

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 06, 2003 13:21 
Offline

Joined: Thu Nov 06, 2003 02:00
Posts: 17
Olin tapaamisessa Saken hallituksen kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että on fiksuinta perustaa Graniin oma kiipeilyseura rakentamaan purettu seinä uusiksi ja pitämään yllä toimintaa. Seuran perustamiskokous pidetään maanantaina 10 .11.2003 Kauniaisten palloiluhallissa eli sielä missä vanha seinä oli. Kaikki kiinnostuneet ja kynnelle kykenevät ovat erittäin tervetulleita paikalle. Sielä saa myös tarkemman kuvan seinän rakentamisen etenemisestä. Lyhyesti kuitenkin: pientä puuhastelua mm. materiaalien ja suunnittelun saralla on ollut, mutta toivottavasti rakentaminen lähtee nyt käyntiin kun "hallinnolliset kommervenkit" saadaan vihdoin kuntoon. Nähdään maanantaina.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 06, 2003 16:36 
Offline

Joined: Thu Nov 06, 2003 02:00
Posts: 17
Samoin kellonajan voi paljastaa tännekkin eli 19.30


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 02, 2003 09:26 
Offline

Joined: Tue Dec 02, 2003 02:00
Posts: 1
Onko mitään uutta tällä rintamalla??
Olis kiva jos saada jonkinlaista vaneri seinää graniin!! jos vaikka laittais samat vanhat paikoilleen?!?? Auttajia löytyy varmasti!!

Kiitos


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 02, 2003 16:27 
Offline

Joined: Mon Dec 24, 2001 02:00
Posts: 298
Location: One Pint
Tässä vähän sähköpostikeskustelua Granin seuran tiimoilta:

----
Terve!

Tosiaan viime maanantaina pidettiin sitten Kauniaisten Kiipeilyseuran perustamiskokous. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Erkki Nykänen ja jäseniksi Peter Holmberg, Ville Pursiainen, Veera Kainiemi, Inka Reijonen ja Antti Arasto. Perustamispaperit on viety ja kun seura on rekisteröity voidaan avata tili ja harkita jäsenmaksuja tarkemmin. Vielä kun sais sen seinän pystyyn. Mä oon viime viikolla ollu aika kiireinen otaniemen boulderin rakennuksen kanssa ja sen takia tämäkin maili tullee vasta nyt. Täytyy kuitenkin sanoa että sitä rakentaessa sai muutamia todella hyödyllisiä ja käytännöllisiä visioita. Vaneria vaan tarvitaan paljon. Ne otteet on edelleen pesemättä, nauloja nyhtämättä ja vaneria liian vähän... elieli, kun mitään kunnollista on vaikea lähteä tekemään ilman
sitä vaneria niin alotetaan näin. Pyytäkää nyt ihmeessä eri tahoilta sponsorointia, tarjouksia ym. Seuran nimeä saa käyttää ja myös jotakin mainostilaa voi luvata.

Mitä sitten tarvitaan? Rautakauppakamaa nauloja, ruuveja, saddareita, raidetankoa, siveltimiä, teloja...),vaneria, VANERIA, vaneria, kakkosnelosta, maalia jne... Kun kysytte jostain firmasta, niin lähettäkää tieto siitä tälle listalle, niin kaikkien ei tarvitse vuorotellen kiusata sitä poloista K-lähikauppiasta.

Yritän taas palata asiaan kun saan jostain varmaa tietoa.

-Antti

----

Olin eilen keskiviikkona yhteydessä kauniaisten liikuntasihteeriin. Hyvä uutinen on se että Kaupunki sponsoroi seinän tarvittavat rakennusmateriaalit (esim, vanerit), mutta vasta ens vuoden puolella. En usko että oikein mistään irtoo rahaa enää tän vuoden puolella, joten seinät saadaan pystyyn aikasintaan tammikuussa. Seinän kehikot voidaan kylläkin tehdä valmiiksi ennen uutta vuotta. Kauniaisten kouluihin ei kannata soittaa ja kysyä patjoja, jos jossakin koulussa vaihdetaan ni vanhat tulee automaattisesti meille.

T:Erkki Nykänen

---

Että tälläistä on tapahtunut.. Menee ens vuoden puolelle ennen kuin sinne pääsee tosissaan rakentamaan.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 12, 2004 13:18 
Offline

Joined: Mon Jan 12, 2004 02:00
Posts: 1
Heipä, ajattelin vain tiedustella mikä on tilanne tällä hetkellä?

Jos jollain tapaa haluaa auttaa projektin etenemisessä, niin kuinka voi osallistua?


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group