Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Ja taas niistä autoista...

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Mon Jul 22, 2019 18:37

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ja taas niistä autoista...
PostPosted: Mon Sep 06, 2004 11:05 
Offline

Joined: Wed Sep 25, 2002 02:00
Posts: 161
Eilen Havukalliolla oli taas hieman ongelmia parkkeerauksen kanssa: maanviljelijä rupesi huutelemaan pellon toiselta puolelta jotain peruspysäköintipaikan läpi vievän traktoritien tukkivasta autosta. Asia korjattiin ilmeisen viipymättä, mutta kävin kuitenkin jututtamassa viljelijää: pahoittelin syntynyttä tilannetta ja lupasin, että pyrimme jatkossakin tiedottamaan pysäköinneistä yms. niin, ettei maanomistajille syntyisi haittaa. Viljelijä oli täysin asiallinen ja totesi vain, että kunhan tie pysyy auki, niin ei ole mitään valitettavaa. Vaikutti kaikin puolin hyvältä tyypiltä. Siellä vaan sattui olemaan puintihommat käynnissä ja tiellä vähän isompaakin vehjettä liikkeellä.

Koska lupasin kuitenkin tiedottaa kiipeilijöitä, niin: hoitakaa nyt ihmeessä ne parkkeeraukset yms. access-asiat kunnolla niin Havulla kuin muuallakin, ettei tule lisää kieltoja! Jos ei ole tilaa lähiparkkiksella, niin sitten haetaan kauempaa, kyllä tässä maassa autoille tilaa löytyy.

T: Ossi

_________________
Ich habe Pläne, grosse Pläne...
http://ossieskola.wordpress.com/
---


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 06, 2004 12:31 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 13, 2003 02:00
Posts: 155
Location: Oulu
Ossi voitko vielä tarkentaa paikat minne Haviksella ei saa pysäköidä. Kiitos!

Havukalliota EI ole varaa menettää...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 06, 2004 12:44 
Offline

Joined: Wed Sep 25, 2002 02:00
Posts: 161
Yleisestihän käytössä on kaksi parkkista: Lahdesta päin ajettaessa toinen on vähän ennen kalliota vasemmalla ja toinen noin 100 metriä kallion jälkeen, myös vasemmalla. Jälkimmäinen parkkis on traktoritien "suuaukko", johon mahtuu aukon sivuille hyvin autoja parkkiin. Mutta tuota tietä ei saa tukkia ja on hyvä muistaa, että siitä saattaa kulkea aika leveitäkin ajoneuvoja. Käsittääkseni eilisessä tapauksessakin oli kyse vain siitä, että autoa ei oltu ajettu riittävän syvälle "puskaan" ja oli olemassa mahdollisuus kolhuille. Tietä ei siis oltu tarkoituksella tukittu.

Sitä toista parkkista en ole käyttänyt kuin pari kertaa ja muistaakseni siitä ei lähde ainakaan mitään yleisesti käytettyä tietä metsään. Joku voi tarkentaa, jos kokee tarpeelliseksi. Itse en osaa sanoa siitä sen enempää.

Joka tapauksessa: varsinkin näitä parkkeerausasioita on hyvä toitottaa sellaisillekin kavereille, jotka eivät esim. tätä foorumia lue. Ja väärästä pysäköinnistä kannattaa sanoa aina, kun sellaista havaitsee. Minä sanon ainakin, enkä kovin kauniisti.

T: Ossi

_________________
Ich habe Pläne, grosse Pläne...
http://ossieskola.wordpress.com/
---


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 15:00 
Offline

Joined: Thu Sep 11, 2003 02:00
Posts: 14
Location: Helsinki
"Sitä toista parkkista en ole käyttänyt kuin pari kertaa ja muistaakseni siitä ei lähde ainakaan mitään yleisesti käytettyä tietä metsään. Joku voi tarkentaa, jos kokee tarpeelliseksi."

Siitä taitaa lähteä traktoriura metsään, eli vaikka varsinaista tietä ei menekään niin maanomistaja saattaa haluta siitä traktorilla ajella kuitenkin. Aika epätodennäköistä että äijä menisi metsurihommia tekemään kiipeilysesongin aikana, mutta mistäs sitä voi varmasti sanoa.

Asfalttitien penkan luulisi olevan varma valinta, kunhan on vain tarpeeksi reunaviivan ulkopuolella ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group