Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Jaanankalliolla uutta kiivettävää

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Fri May 29, 2020 21:34

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Jaanankalliolla uutta kiivettävää
PostPosted: Thu Jul 02, 2015 07:43 
Offline

Joined: Fri Aug 16, 2002 02:00
Posts: 96
Jaanankalliolla on kuluneen kesän mittaan puuhasteltu lisää kiivettävää. Keväällä uusimme Sile Stonen pulttauksen ja sen vasemmalle puolelle aukesi uusi linja, Etukevät. Molemmat päättyvät samalle uudelle ankkurille, jonka kautta Sile Stonea on parempi nyt yläköysitellä. Vanha ylempänä oleva ankkuri on vielä paikoillaan, mutta sen kautta köysi kulkee ikävästi terävän kantin kautta. Tämä kantti tuli pudotettuani siitä kohtaa irtomurikan keväällä 2014. 'Pyhimys'-reitiltä lähti myös jonkin verran kiveä tänä keväänä.

27cragsin topon kuvat ovat päivitetty, merkkasin sinne myös vanhan unohtuneen trädilinjan 'Unohdettu'. Se kulkee 'Rev it up':in vasemmalla puolella, Haliban puoleisella seinällä. Reitti on kiivetty vuosien mittaan muutamankin henkilön toimesta. Kovin laaduton se vaan on ja sammaloituu nopeasti.

'Woodpecker' varmistettiin alunperin osittain trädinä, mutta nyt sen alaosa on pultattu kokonaan. Sekavarmisteisena sitä ei juurikaan kiivetty, toivottavasti se saa nyt enemmän trafiikkia. Pulttauksen myötä linja 'suoristui', jolloin sen vasemmalle puolelle mahtui uusi linja, joka pultattiin nykytrendin mukaisesti tiheämmin. Reitin nimi on 'Old fart club', greidi on jotain 6a.

Antipatian oikealle puolelle mahtui vielä tiukasti sovittaen uusi linja, Genisys. Kiivetään Paskarännin alkua muutama metri ja sen jälkeen traverse vasemmalle halkeaman tapaiselle, josta suoraan ylös. Reitin katkaisee ikävästi puolenvälin kohdilla iso hylly, missä voi palautella raskaan alun jälkeen. Greidi max 7a?

Suurimman työn teetti kuitenkin kokonaan uusi sektori, North Face. Tämä sijaitsee erillään pääkalliosta, polku sinne lähtee Blackadder Wall:in päältä. Polku on merkattu puihin valkoisilla nauhoilla, siirtymiseen menee 5-10 min. Kallio on nimensä mukaisesti pohjoiseen päin, joten kesäkuumalla siellä on mukava kiivetä. Reittejä on yhteensä 11 kpl, kallio on loiva joten kiipeily on aika helppoa. Tiheän pulttauksen ansiosta reitit antautuvat helpommin kuin pääseinämällä. Toivottavasti tämä uusi sektori saa kävijöitä niin pääseinämän ajoittaiset ruuhkat hieman helpottaisivat.
Jaanankallio on pysynyt suurista kävijämääristä huolimatta esimerkillisen siistinä ja ongelmattomana, kiitos kaikille kiipeilijöille siitä!! :) Suurin osa roskankeruun tarpeesta tuleekin muilta luonnossa liikkujilta..

https://27crags.com/crags/jaanankallio


Terveisin
Teemu Ojala
Hyvinkään Kiipeilyseura ry


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group