Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/customers/klippi/public_html/phpBB3/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 160: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 87: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 129: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 130: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 214: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1454: htmlspecialchars(): charset `iso8859-10' not supported, assuming utf-8
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Slouppi • View topic - Hengenvaarallista kiipeilyä Baanalla - katso kuva

Slouppi

Rock climbing and Bouldering in Finland
It is currently Thu Apr 25, 2019 14:24

All times are UTC + 2 hours
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hengenvaarallista kiipeilyä Baanalla - katso kuva
PostPosted: Tue Aug 07, 2012 09:29 
Offline

Joined: Sun May 11, 2003 02:00
Posts: 335
Location: Hki/Tku
Hengenvaarallista kiipeilyä Baanalla - katso kuva
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseu ... si_news_p1

"Helsingin kaupungin mukaan ulkoiluväylä Baanaa ei kuitenkaan ole tarkoitettu kiipeilyyn.

- Ei todellakaan. Se on vaarallista paitsi kiipeäjälle, myös Baanaa käyttäville jalankulkijoille ja pyöräilijöille, linjaa projektinjohtaja Kaija Laine rakennusvirastosta.
Projektinjohtajan mukaan kulkuväylää suunniteltaessa ja rakentaessa ei osattu kuvitella, että joku haluaisi kiivetä sen kiviseinämiä pitkin.
Siksi kiipeämistä ei ole otettu huomioon myöskään väylän turvarakenteissa.
- Siellä on asianmukaiset kaiteet ja verkot, joilla ehkäistään putoaminen katutasolta. Mutta jos tällainen yleistyy, joudumme varmasti miettimään, minkälaisia esteitä kiipeämisen ehkäisy vaatisi. Tosin esimerkiksi tuossa kohdassa kiipeilyn estäminen olisi melko mahdotonta, Laine toteaa.
Jotta kiipeilyesteitä ei jouduttaisi pohtimaan, on viraston toive selvä.
- Emme tietenkään toivo tällaista, Laine sanoo."


Siinä Baanan länsipäässähän taitaa olla pari cityboulderia, räjäytetyllä "luonnonkivellä". En pysähtynyt katsomaan tarkemmin. Muistaakseni siellä Baana on leveämpi, ja siinä on nurmikkoa alla. Samoilla paikkeilla on myös koripallokenttä ja pöytätenniskenttiä, joten kai nyt kiipeilikin olisi tuolla ok?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hengenvaarallista kiipeilyä Baanalla - katso kuva
PostPosted: Tue Aug 07, 2012 13:10 
Offline

Joined: Mon May 30, 2011 08:25
Posts: 43
Kyllähän tuossa ilmeinen vaara syntyy siitä, että mahdollinen boulderpatja tukkii pyörätien, ja jos/kun taas ei patjaa käytä niin sopivalla hetkellä lipsahtaessaan on fillaroitsijan sylissä.
(ja ohiajava pyöräilijä seinälle kuikuillessaan ajaa vielä päin jotakin...)

Jalankulkijoiden puolella taas ei ole niin suurta vaaraa jos patjalla merkitsee paikan johon ei kannata esim. lastenrattaita parkkeerata...


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group